Bergstein Winterboot rood regenlaarzen uni

39,95
2 Prijzen, De beste prijs bij kixx-online


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Verzendkosten €3,95
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bergstein Winterboot rood regenlaarzen uni

Deze Bergstein winterboot rood wordt geheel gemaakt van rubber zodat het lekker soepel om de voetjes zit. Deze regenlaars uit de serie Hotlong mag in ons regenlandje natuurlijk niet in de garderobe ontbreken. In verschillende frisse kleuren verkrijgbaar. De laarsjes zijn in zijn geheel gevoerd met warme borg en ze hebben een aantrekkoord aan de bovenzijde zodat je ze ook bovenin goed kunt afsluiten tegen de regen.

Deze winterboots zitten heerlijk soepel om de voetjes en bieden veel comfort. Doordat de Bergstein laarsjes zijn gemaakt van rubber transpireren de voetjes veel minder dan in plastic regenlaarsjes. Met minder kans op schimmeltjes en bacteri�n zijn deze Bergstein laarsjes beter voor de huid. Met de Bergstein laarsjes kun je de regenbuien makkelijk trotseren.
Kenmerken Bergstein winterboot rood: de laarsjes zijn helemaal van rubber gemaakt leverbaar van maat 19 tot en met maat 35 uitstekende pasvorm in veel hippe kleuren en modellen te verkrijgen warm gevoerd en met handig aantrekkoord Naast deze Bergstein winterboot rood kun je bij ons terecht voor de hele collectie regenlaarsjes van Bergstein.
Over Bergstein Bergstein regenlaarsjes zitten heerlijk soepel om de voetjes en bieden veel comfort. Doordat de Bergstein laarsjes zijn gemaakt van rubber transpireren de voetjes veel minder dan in plastic regenlaarsjes. Met minder kans op schimmeltjes en bacteri�n zijn deze Bergstein laarsjes beter voor de huid. Met de Bergstein laarsjes kun je de regenbuien makkelijk trotseren.

De Bergstein regenlaars is een zeer gewilde laars dankzij de vele vrolijke kleurtjes en goede pasvorm. De rubberen Bergstein regenlaarzen bestel je in een paar kliks online. Jongens en meiden die gek zijn van kleurtjes zullen ongetwijfeld een Bergstein regenlaars willen aantrekken.

Materiaal:
rubber
Maat:
20
Voorraad: